Vårt showroom

Studion

I hjärtat av vackra göteborg är vår Studio /showroom placerad,det är här vi skapar våra vackra smyckeskreationer. Vi har medvetet valt att placera på Alfhemsgatan som är nära belägen till Slottsskogen som är en av Göteborgs största, äldsta och mest populära parker. Denna kombination av urban stadsmiljö, natur och växter gör att får ständigt inspiration och influenser från miljön vi befinner oss i. Vår filosofi är att varje kund ska få en unik upplevelse när man besöker oss för vi anser att att varje människa är unik. Därför har vi medvetet jobbat med att skapa en inredningsmiljö i vår Studio/Showroom där hantverket känns levande, samtidigt som den ger en behaglig och exklusiv känsla. Inredningsmiljön är en kombination av vår egna tankar i smyckesskapandet, hantverket, ädelmetaller, ädelstenar i alla olika färger samt naturen. Tanken är att besökaren skall kliva in i vår värld och våra tankar vid varje besök.

Vår kompetens

Som ung var jag en konstnärlig själ. Jag ritade och teknade av naturen och inspirerades utav min omgivning. Skapandet blev en central roll i livet. Som vuxen har jag vidareutvecklat denna förmåga, utbildat mig i flertalet länder, för att få så djupgånde kunskaper inom guldsmide och avancerad juvelteknik som möjligt. Detta för att ge mitt skapande en annan dimension. Dessa kompetenser har utvecklat mig som designer och gett mig privelegiet att få ge liv i mina tankar på en helt ny nivå. Min resa är konstant och än idag reser jag världen runt när jag får möjlighet, för att hitta extraordinära ädelstenar och inspirerande hantverk och människorna bakom kunskaperna. Samt att lära mig mer om guldsmeders uråldriga hantverkstekniker.

”Juveler är skönhet i ren bemärkelse, detaljerna måste vara lekfulla, som en vacker blomma men en blandning av guld, texturer och färger som fångats av ädelstenarna.” En av mina största inspirationskällor är naturen och dess färger och vilda uttryck. Nyckeln som definierar min formgivning är den djärva kombinationen av lekfullhet, kontraster, strukturer, färger och bärbarhet. Resultatet är en smyckeskreation som ger daglig glamour i bärarens vardag.”Jag skapar smyckesupplevelser så som jag tycker människor ska bära dem på sig”. Det måste vara bekvämt, mångsidigt, vackra, men också fånga bärarens personlighet och dennes historia. I slutändan handlar smycken om bärarens karaktär: glamour, passion, humor och hantverkarens skicklighet och skaparglädje som slutligen resulterar i ett värdefullt smycke som repensenterar människan bakom smycket.

Rekommendationer

Fantastiskt duktig guldsmed med ett stort kunnande om sitt jobb. Rekommenderas starkt!

Johanna Hallung

Johanna Hallung

Kunde inte hittat ett bättre ställe som gjorde min vigselring! Blev så mycket bättre än vad jag kunde tänka mig. Otroligt fint bemötande. Tack!

Lisa Bjuerk

Lisa Bjuerk

Jag är verkligen nöjd med köpet. Jalal är professionell och duktig, han hjälpte mig och min man mycket.

Martina Klcovansky

Martina Klcovansky